Midt i en Corona tid – et forandret Danmark

Vi står midt i en krise som ikke er set magen siden anden verdenskrig. Det betyder en forandret hverdag for alle i denne tid med Corona virus hærgende. Det gælder også for mig og mit arbejde som professionel fotograf. Opgaver bliver aflyst men heldigvis så der også brug for at dække tingenes udvikling. det har jeg gjort i de første to uger da landet lukkede ned og de billeder har jeg udvalgt i lille håndfuld af her. Tak for dit besøg på bloggen og pas på dig selv og hinanden – hver for sig.

Politi på patrulje gennem indkøbscenter for at sikre at butikkerne er lukket som påbudt.

Henne Strand: Skilte i butiksvinduer angående Corona/Covid-19 lukning. Turistbyen Henne Strand i Vestjylland er næsten tom for turister mandag eftermiddag efter grænserne til Danmark er lukkede.

BLÅVAND: Finn Christensen, Direktør i Feriekompagniet. Blåvand er næsten tom for turister mandag formiddag efter grænserne til Danmark er lukkede.

Frisør Line Brodersen og ejer af salon Attitude i Esbjerg, frygter fremtiden efter alle frisørsaloner er lukket ned grundet Corona smitte.

HENNE STRAND: Turistbyen Henne Strand i Vestjylland er næsten tom for turister mandag eftermiddag efter grænserne til Danmark er lukkede.

Susanne Stephansen lukker Frellsen butikken ned. Broen Shoppingcenter i Esbjerg ligger øde hen. Danmark er lukket ned grundet Corona smitte og covid-19.

Broen Shoppingcenter i Esbjerg ligger øde hen. Danmark er lukket ned grundet Corona smitte og covid-19.