Præsentation af den nye bydel på Esbjerg Strand – E.1

I sidste uge blev planerne for den kunstigt anlagte ø, Esbjerg Strand, præsenteret. Projektet, der er blevet døbt E.1, skal i fremtiden fysisk bindes sammen i et nyt uddannelsesbyggeri, tegnet af Bjarke Ingels Group – BIG, der har lavet skitseprojektet for Education Esbjergs, samt en helhedsplan for havneøen. Jeg dækkede offentliggørelsen og leverede de officielle pressefotos samt stemningsbillederne fra arrangementer på dagen.

The Tall Ships Races i Esbjerg

Fire forrygende sejlskibsdage er slut og tilbage er en masse gode oplevelser fra en sand folkefest i Esbjerg. God sommer!

The North Sea Summit – en opgave ud over det sædvanlige

Topmøde i Esbjerg om havvindspotentialet i Nordsøen. Her et billede med EU kommissionsformanden Ursula von der Leyen og Tysklands kansler Olaf Scholz.

Det længste skib i Esbjerg nogensinde

Det 265 meter lange skib, ARC Endurance anløb Esbjerg Havn og da det afgik var vejret perfekt til et droneskud af den store kæmpe.

Image- og PR billeder til Semco Maritime

Jeg har hjulpet virksomheden Semco Martime med nye billeder som skal afspejle virksomhedens DNA og værdier. Et af områderne er HR og betydningen af medarbejdernes trivsel, både fysisk og mentalt.

Med GeoConsult “I marken”

Jeg har været i marken og lave nye billeder for GeoConsult. På billedet her, laver Jan fra firmaet, opmåling af et område ved Havneby på Rømø.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Året er ved at gå på hæld. Juledagene har budt på det mest fantastiske vejr (igen i år) og juledag var dronen derfor ude og få lidt luft under vingerne. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske et Godt Nytår til alle kunder og dem der ellers måtte læse med herinde.

Nye billeder til Ambulance Syd

Efter sommerferien har der været travlhed med at få løst kundernes opgaver. Nedlukningen har udskudt mange projekter og et af dem var ønsket om nye imagebilleder fra Ambulance Syd. Så da genåbningen kom var jeg ude og lave nye fotos til brug både internt og eksternt. Det var to rigtig gode dage med nogle meget søde og ihærdige reddere fra både ambulance og sygetransport.

Colorfun i Esbjerg – en farverig fotoopgave

Colorfun er et orgie af fest og farver. Det var også et glædeligt gensyn med arrangementer og events man helt havde glemt fandtes før det seneste halvandet år. Det blev i går afholdt i Esbjerg og jeg fotograferede det for Study in Esbjerg.

Rundt om hele virksomheden – Nye imagebilleder til ENABL Wind Solutions

Jeg har hjulpet virksomheden ENABL der har hovedkontor i Hedensted med nye imagebilleder. Brand understøttende billeder er en process i samarbejde med kunden og bliver en billedbank som løbende bør udvides for at “komme rundt” om hele virksomheden på tværs af medarbejdere, arbejdsopgaver og projekter.

« Older Entries