Boreriggen Maersk Resolute drog fra Esbjerg, i fuldmånens skær

Midt nat og i fuldmånens skær, afgik boreriggen Maersk Resolute fra Esbjerg Havn og jeg havde dronen i luften for at fotografere det.

Tove og Jørgen har solgt gården og er kørt på eventur

Pensionist-parret Jørgen og Tove vil udleve drømmen og se verden fra en autocamper. De har derfor solgt deres gård ved Middelfart og købt et hjem på fire hjul.

Kong vinter på visit – flotte dage til unikke billeder

I februar kom vinteren på besøg og det gav muligheder for at lave nogle unikke billeder med havis på vandet i Esbjerg Havn.

Nu med sne på billederne – på opgave for GeoConsult

Man havde næsten glemt det. Altså, hvordan det er med sne på billederne. Lyset forandres og reflekteres og det giver nogle fine muligheder og anderledes billeder, så længe det varer. Jeg har været ude og fotografere case referencer for virksomheden GeoConsult der udfører jordbundsundersøgelser.

GeoConsult

Godt nytår

Jeg vil gerne ønske jer alle et godt nytår. Tak for oplevelserne og opgaverne i året der er gået. Jeg glæder mig til at se hvad 2021 bringer med sig. Her er et dronefoto fra en tidlig morgenstund lige før jul. Selvom det er den mørke tid på året, så kan den smule lys der er, opføre sig ganske fantastisk hvis ellers blæst og regn holder sig væk.

Med dronen i Hvide Sande – også gråvejr kan noget

Det er årstiden hvor grå er en af de dominerende farver. Men det matte udtryk der kommer med disen og gråvejret, når solen er begrænset, kan altså også noget. Og det synes jeg det her billede er et meget godt eksempel på. Her fra en opgaven i Hvide Sande, hvor jeg havde dronen i luften i november.

Sort Sol i Tøndermarsken


Naturfænomenet Sort Sol fotograferet ved Aventoft, nær den dansk-tyske grænse, i Sønderjylland.

Hjulpet Weishaupt med case fotografering

Jeg har hjulpet virksomheden Weishaupt, der producerer varmpumper, med at fotografere en produktcase i Blåvand. De ønskede billeder der viste opgaven fra oven så man kunne se flere enheder monteret samt billeder af installationen fra “landjorden”. Her lagde jeg lidt ekstra lys på så produktet tog sig bedst ud.

Mødet med speedway legenden Erik Gundersen

For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at fotografere Erik Gundersen hjemme i privaten. Det var en varmt møde hvor Erik puslede om sine speedway maskiner og billederne gav på den måde ligesom sig selv.

På tidlig morgen opgave med dronen

I sidste uge ankom skibet, City of St. Petersburg, til Esbjerg Havn og som jeg havde fået til opgave at fotografere. Det anløb havnen i det hele fine morgenlys og helt stille vejr. Billedet her, er taget halv seks og derfor perfekt timing med ankomsten og hvornår solen stod op – man har vel lov at være heldig nogle gange.

« Older Entries