Nyheder

Den største er langs kaj i Esbjerg

Vindmølleinstallationsskibet Voltaire fylder godt på havnen i Esbjerg. Det er nemlig verdens største af sin slags med en længde på 180 meter og måske mere imponerende så er den 60 meter bred. Og læg dertil at kranen kan læfte 3200 tons. Det er størst!

Besøg (og opgaver) på Wind Europe messen i Bella Centret - spændene dage i København

Wind Europe messen er verdens største branchemesse inden for vindenergi. Og da mange af mine kunder er at finde i netop den industri, var jeg på opgaver under afholdelsen af messen. 

Foto- og video optagelser på Horns Rev 2

I går var jeg på opgave offshore på havvindmølleparken Horns Rev 2. Jeg besøgte sidst parken i 2019 så det var en fornøjelse at være derude igen og vi var heldige med vejret.

Ps. Selfie er ikke min spidskompetence...

Kronprins Frederik besøgte Esbjerg Havn

I starten af marts lagde H.K.H. Kronprinsen vejen forbi Esbjerg Havn. Anledningen var Project Greensand, der er CO2 lagring i nordsøens undergrund. Han trykkede på start knappen til pumperne ude på riggen ved et større arrangement om CCS - Carbon capture and storage.

Besøg på Testcenter Østerild

I den forgangne uge var jeg på en opgave i det nordjyske, nærmere bestemt Thisted. I den forbindelse aflagde jeg Testcenter Østerild for at lave dronefotos af de imponerende store vindmøller. 
Vejret for ikke det bedste og vinden var kraftig. Til trods fik jeg lavet et par billeder af det store område.