Nyheder

Kronprins Frederik besøgte Esbjerg Havn

I starten af marts lagde H.K.H. Kronprinsen vejen forbi Esbjerg Havn. Anledningen var Project Greensand, der er CO2 lagring i nordsøens undergrund. Han trykkede på start knappen til pumperne ude på riggen ved et større arrangement om CCS - Carbon capture and storage.

Besøg på Testcenter Østerild

I den forgangne uge var jeg på en opgave i det nordjyske, nærmere bestemt Thisted. I den forbindelse aflagde jeg Testcenter Østerild for at lave dronefotos af de imponerende store vindmøller. 
Vejret for ikke det bedste og vinden var kraftig. Til trods fik jeg lavet et par billeder af det store område.

Nyt website i luften

I dag er min ny hjemmeside kommet i luften. Det gamle, der var snart 15 år gammelt, kunne ikke klare den mere teknologisk. Så derfor er der nu kommet et nyt og up-to-date site som jeg håber du vil synes om. Tak til Quantity Digital som har bygget og designet siden som også fungere på smartphone, tablet osv. 
Jeg håber du vil kigge dig omkring herinde for der er masser af nye referencer, billeder, video med videre. Og som du måske har bemærket, så har mit logo også fået en overhaling.
Hvilket genrebillede vælger man så til sådan en nyhed? Måske disse kirurger på koncentreret arbejde under en operation.

Jeg følger Project Greensand - Co2 lagring i undergrunden

I disse uger er de sidste forberedelser ved være færdige for Project Greensand. Et projekt jeg har fulgt og dokumentere de seneste måneder. Mere om det senere, men her er et par fotos af Noble Resolve og Aurora Storm under afsejlingen fra Esbjerg.

Et nyt år er allerede godt begyndt

Business Esbjerg afholdte i sidste uge deres traditionsrige Nytårskur for byens erhvervsfolk og igen i år dækkede jeg begivenheden. Her er det Sports Connection der modtager årets Erhvervspris. Stort tillykke også herfra!