Nyheder

Endnu en omgang nye billeder til Erhvervsakademi Sydvest

Jeg har gennem en årrække leveret billeder til markedsføring af Erhvervsakademi Sydvest. Og i denne uge tilbragte jeg en formiddag sammen med en flok glade studerende til omkring friske billeder med energi og gode situationer fra hverdagen og som spiller op til deres pay-off - "Tæt på".

En fotoopgave ved solopgang - Rigmove af Noble Resolute

I sidste uge var jeg ekstra tidligt oppe. En borerig skulle slæbes fra kaj og ud i Nordsøen. En fotoopgave jeg har prøvet nogle gange efterhånden. Men det er stadig en af mine yndlingsopgaver og vejret skuffede bestemt heller ikke. 

Den største er langs kaj i Esbjerg

Vindmølleinstallationsskibet Voltaire fylder godt på havnen i Esbjerg. Det er nemlig verdens største af sin slags med en længde på 180 meter og måske mere imponerende så er den 60 meter bred. Og læg dertil at kranen kan læfte 3200 tons. Det er størst!

Besøg (og opgaver) på Wind Europe messen i Bella Centret - spændene dage i København

Wind Europe messen er verdens største branchemesse inden for vindenergi. Og da mange af mine kunder er at finde i netop den industri, var jeg på opgaver under afholdelsen af messen. 

Foto- og video optagelser på Horns Rev 2

I går var jeg på opgave offshore på havvindmølleparken Horns Rev 2. Jeg besøgte sidst parken i 2019 så det var en fornøjelse at være derude igen og vi var heldige med vejret.

Ps. Selfie er ikke min spidskompetence...