Nyheder

Sikkerhedsstyrelsen fik nye image billeder

Jeg har hjulpet Sikkerhedsstyrelsen med nye billeder til brug for stillingsopslag og andre image relaterede anvendelser. De har til huse på Esbjerg Brygge i en lækker bygning der har godt med lys og glas hvilket giver gode muligheder billedmæssigt. 

Virksomhedens (måske) bedste medarbejder

Ja, som overskriften hentyder til så kan jeg stadig blive svært duperet over hvad muligheder en drone giver. "Store flyv" som den hedder her i min forretning gør det godt. Den giver fotografiske muligheder som eksemplet nederst herunder. En vinkel man ellers aldrig ville opdage. Og nå ja, så skal i da også lige have et billede at den bedste medarbejder på arbejde. 

Lysfest i Det Internationale Kvarter der ligger i Esbjerg

"Det er målet at kvarteret omkring Stengårdsvej og Jerne i 2030 er kendt som Det Internationale Kvarter i Esbjerg, hvor social og klimamæssig bæredygtighed er i højsædet." Sådan lyder det om bydelen i Esbjergs østlige del. Og en januar aften var der lysfest for områdets beboere. En begivenhed jeg var bestilt af Esbjerg Kommune til at fotografere.

Lav sol - vinterlys over Esbjerg by

Det er årstiden hvor solen ikke kommer langt op over horisonten. Men det giver mange fotografiske muligheder fordi lyset falder helt specielt. Er der tilmed sne som reflektere lyset så bliver det altså kun bedre. 
Esbjerg midtby her fotograferet fra dronen i starten af december 2023.

Billeder til bogen om advokafirmaet Kirk Larsen & Ascanius

Jeg fik til opgave af advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius at levere forskellige billeder til bogen om et af de helt store advokatfirmaer i Danmark der har sine rødder og hovedsæde i Esbjerg. Her er resultatet så fra Politikkens Forlag hvor de dygtige grafikere har sat en ret sej forside op med mine fotos. Billeder til forsider på bogudgivelser er ikke ugekost for mig så derfor er det selvfølgelig en rigtig sjov udfordring at få når man ved at billederne har et specifikt formål.