Nyheder

Lysfest i Det Internationale Kvarter der ligger i Esbjerg

"Det er målet at kvarteret omkring Stengårdsvej og Jerne i 2030 er kendt som Det Internationale Kvarter i Esbjerg, hvor social og klimamæssig bæredygtighed er i højsædet." Sådan lyder det om bydelen i Esbjergs østlige del. Og en januar aften var der lysfest for områdets beboere. En begivenhed jeg var bestilt af Esbjerg Kommune til at fotografere.

Lav sol - vinterlys over Esbjerg by

Det er årstiden hvor solen ikke kommer langt op over horisonten. Men det giver mange fotografiske muligheder fordi lyset falder helt specielt. Er der tilmed sne som reflektere lyset så bliver det altså kun bedre. 
Esbjerg midtby her fotograferet fra dronen i starten af december 2023.

Billeder til bogen om advokafirmaet Kirk Larsen & Ascanius

Jeg fik til opgave af advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius at levere forskellige billeder til bogen om et af de helt store advokatfirmaer i Danmark der har sine rødder og hovedsæde i Esbjerg. Her er resultatet så fra Politikkens Forlag hvor de dygtige grafikere har sat en ret sej forside op med mine fotos. Billeder til forsider på bogudgivelser er ikke ugekost for mig så derfor er det selvfølgelig en rigtig sjov udfordring at få når man ved at billederne har et specifikt formål. 

Endnu en omgang nye billeder til Erhvervsakademi Sydvest

Jeg har gennem en årrække leveret billeder til markedsføring af Erhvervsakademi Sydvest. Og i denne uge tilbragte jeg en formiddag sammen med en flok glade studerende til omkring friske billeder med energi og gode situationer fra hverdagen og som spiller op til deres pay-off - "Tæt på".

En fotoopgave ved solopgang - Rigmove af Noble Resolute

I sidste uge var jeg ekstra tidligt oppe. En borerig skulle slæbes fra kaj og ud i Nordsøen. En fotoopgave jeg har prøvet nogle gange efterhånden. Men det er stadig en af mine yndlingsopgaver og vejret skuffede bestemt heller ikke.